Work bruger lagerplads til virksomhedens billeder, dokumenter og anden filbaseret dokumentation. Virksomhedens Admin kan følge forbruget under abonnementet.
Det bruger typisk lagerplads
- Billeder og dokumenter på tilbud og sager.
- Dokumentation og fotos til kvalitetssikring.
- Andre filer, der uploades til virksomhedens data i Work.
Når lagerpladsen er ved at være brugt
Work viser administratoren, når forbruget nærmer sig virksomhedens grænse. Hvis pladsen bliver opbrugt, kan nye uploads blive blokeret, indtil der igen er plads eller abonnementet udvides.
Dine muligheder
- Gennemgå, om unødvendige eller fejlagtigt uploadede filer kan fjernes.
- Kontrollér konsekvensen, før du sletter dokumentation fra en sag.
- Køb ekstra lagerplads under abonnementet, hvis virksomhedens dokumentationsbehov er varigt.
Opbevaringsbehovet afhænger især af antallet og størrelsen på fotos og dokumenter. Almindelige tekstdata fylder normalt langt mindre end filer.
Uploads fra appen
Fotos og dokumentation, der uploades fra sagen eller Work mode, bruger lagerplads på samme måde som filer fra Work på web. Følg uploadstatus, og brug Sync Center ved fejl. Gentag ikke uploaden, mens filen afventer, og fjern kun en fil, når du har kontrolleret, at dokumentationskravet stadig er opfyldt.